Raahen Seudun Uimahallisäätiö | jäsenmaksu 30€/kk | Raahe

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.3/5 - 474 arvostelua
Osoite Uimahallintie 8, Raahe
Puhelinnumero +358 8 221474
www http://www.vesipekka.fi/

Raahen Seudun Uimahallisäätiö tarjoaa monipuolisia palveluita kuntosaliharjoitteluun ja uinnin ystäville. Kuntosali on varustettu nykyaikaisilla laitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin yhteydessä on myös mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunteihin, jotka sisältävät esimerkiksi joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Palvelut ja varustus

Kuntosali on auki joka päivä ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuntolaitteita, kuten juoksumattoja, crosstrainereita, soutulaitteita sekä vapaapainoalueen. Kuntosalin henkilökunta on koulutettua ja he ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan käyttäjiä laitteiden oikeaoppisessa käytössä.

Hinnasto

  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • Kertamaksu: 5 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa
  • Opiskelija/alennettu kuukausikortti: 20 euroa

Lisäksi tarjolla on erilaisia alennuksia ryhmille ja yrityksille. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja yhteystiedot

Raahen Seudun Uimahallisäätiön kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Raahessa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös soittaa asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostia.

Raahen Seudun Uimahallisäätiön verkkosivut

hero-image-3