Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puisto | jäsenmaksu 0€/kk | Vantaa

Kertamaksu? Ei maksua.€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 4/5 - 10 arvostelua
Osoite Maauunintie 17, Vantaa
Puhelinnumero N/A
www http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/liikunta/ulkoliikuntapaikat/lahiliikuntapaikat

Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puisto tarjoaa monipuoliset puitteet niin kuntoilijoille kuin ulkoilun ystäville. Puisto sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, joka houkuttelee liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta.

Palvelut ja Välineet

Puistossa on tarjolla laaja valikoima erilaisia kuntoiluvälineitä, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille. Välineet ovat vapaasti käytettävissä ja ne on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

  • Kuntoilulaitteet, kuten leuanvetotangot, voimapyörät ja tasapainolaudat
  • Lenkkipolut ja kävelyreitit eri pituuksilla
  • Piknik-alueet ja levähdyspaikat
  • Lasten leikkialueet

Hinnat

Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puisto on täysin maksuton kaikille kävijöille. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista tapaa pitää yllä terveyttään ja hyvinvointiaan.

Sijainti ja Saavutettavuus

Puisto sijaitsee Kulomäen alueella, jonne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Alueella on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Lisätietoja Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puistosta ja sen palveluista voi löytää puiston virallisilta verkkosivuilta. Siellä on myös ajankohtaisia tietoja tapahtumista ja mahdollisista käyttökatkoista välineissä.

Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puiston viralliset verkkosivut

Kulomäen Ulkokuntoilu ja Lähiliikunta Puisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin yksilöille kuin ryhmillekin liikkua ja viettää aikaa ulkona luonnon keskellä. Puisto on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa jokaiselle jotakin.

hero-image-3