Suvilahden kuntorata | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 3 arvostelua
Osoite Suvilahdentie, Vaasa
Puhelinnumero +358 6 3251111
www http://www.vaasa.fi/

Suvilahden kuntorata on suosittu kuntosali ja ulkoilualue, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä lähellä kaupungin keskustaa. Alue tarjoaa monipuoliset puitteet niin kuntoilijoille kuin ulkoilijoillekin.

Palvelut ja Välineet

Kuntosalilla on kattavasti erilaisia laitteita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tarjolla on muun muassa:

  • Kuntolaitteet (juoksumatot, crosstrainerit, soutulaitteet)
  • Painonnostovälineet (käsipainot, levytangot, voimailurakenteet)
  • Ryhmäliikuntatilat (jooga, pilates, spinning)

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  2. Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa

Sijainti ja Yhteystiedot

Suvilahden kuntorata sijaitsee osoitteessa Kuntoradankatu 1, 00500 Helsinki. Lisätietoja palveluista ja aukioloajoista voi kysyä puhelimitse tai käymällä kuntosalin verkkosivuilla.

Lisätietoja: Suvilahden kuntoradan verkkosivut

Arvostelut ja Käyttäjäkokemukset

Käyttäjien arvostelujen mukaan Suvilahden kuntorata on erittäin hyvin pidetty ja palvelu on ystävällistä. Monipuoliset laitteet ja siisti ympäristö tekevät siitä erinomaisen paikan niin yksilölliseen harjoitteluun kuin ryhmäliikuntaankin.

Kuntosalin toimintaan ja palveluihin voi tutustua tarkemmin heidän omilla verkkosivuillaan, josta löytyy myös ajankohtaisia tarjouksia ja tapahtumia.

hero-image-3