Trampoline Park Lahti | jäsenmaksu 50€/kk | Lahti

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.3/5 - 360 arvostelua
Osoite Hämeenlinnantie 67, Lahti
Puhelinnumero +358 50 5635335
www http://www.trampolinpark.fi/

Trampoline Park Lahti on monipuolinen ja viihdyttävä kohde kaikenikäisille, joka tarjoaa erinomaiset puitteet niin kuntoiluun kuin hauskanpitoon. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin tämän kuntosalin palveluihin ja hintoihin.

Palvelut

Trampoline Park Lahdessa voit nauttia monenlaisista aktiviteeteista. Kuntosali on varustettu laadukkailla trampoliineilla, jotka sopivat niin aikuisten kuin lastenkin käyttöön. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, jotka on suunniteltu erityisesti trampoliinilla suoritettaviksi, mikä tekee harjoittelusta hauskaa ja tehokasta.

Hinnat

Kuntosalin käyttöön on erilaisia hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka sopivat eri käyttäjien tarpeisiin:

  • Kertamaksu: 10 euroa / tunti
  • 10-kerran kortti: 80 euroa (voimassa 6 kuukautta)
  • Kuukausikortti: 50 euroa / kuukausi (sisältää rajattoman pääsyn trampoliinialueelle)

Lisäksi ryhmille on tarjolla erikoishinnoittelua, ja suuremmat ryhmät voivat varata koko tilan yksityiskäyttöön erikoishintaan. Yksityiskäyttöön liittyvät tiedustelut ja varaukset voi tehdä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Lisätietoja

Lisätietoja Trampoline Park Lahden palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös seurata heitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi ajankohtaiset päivitykset ja tarjoukset.

Trampoline Park Lahti – Viralliset verkkosivut

Trampoline Park Lahti tarjoaa erinomaisen ympäristön niin fyysiseen aktiivisuuteen kuin rentoutumiseenkin, ja se on loistava vaihtoehto perheille, kaveriporukoille tai vaikkapa työporukan team building -päivään.

hero-image-3