TFW Oulu | jäsenmaksu 55€/kk | Oulu

Kertamaksu? -€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 4.9/5 - 17 arvostelua
Osoite Tyrnäväntie 16
Puhelinnumero +358 44 2387137
www http://www.tfwoulu.fi/

TFW Oulu on kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus on osa laajempaa Training For Warriors -verkostoa, joka on tunnettu globaalisti sen ainutlaatuisesta lähestymistavasta kuntoiluun ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Palvelut ja tilat

TFW Oulu tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi tiloista löytyy ryhmäliikuntasali, jossa järjestetään päivittäin erilaisia ohjattuja tunteja, kuten voimaharjoittelua, kestävyyskuntoilua ja venyttelytunteja. Keskus tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja ravintoneuvontaa.

Hinnasto

TFW Oulun jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 55 euroa kuukaudessa
  • 10 kerran kortti: 100 euroa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa

Lisäksi keskus tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille alennettuja hintoja. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät keskuksen verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja TFW Oulun palveluista, aikatauluista ja valmennusvaihtoehdoista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntokeskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi TFW Oulun kotisivulle

TFW Oulu on erinomainen valinta, jos etsit kuntokeskusta, joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarjoaa yhteisöllisen ja kannustavan ilmapiirin.

TFW Oulu | jäsenmaksu 55€/kk