Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry | jäsenmaksu 75€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 15€
Kuukausihinta? 75€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Ajurinkatu 14, Vaasa
Puhelinnumero +358 50 3727343
www http://www.sjkjooga.fi/1_6_ohjaajat.html

Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry on tunnettu kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogan harrastajille. Keskus sijaitsee Seinäjoen sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman joogatunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille. Tunnit sisältävät muun muassa:

  • Aloittelijoiden jooga
  • Edistyneiden jooga
  • Vinyasa jooga
  • Yin jooga
  • Joogaterapia

Hinnat

Joogayhdistys tarjoaa joustavia maksuvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä hinnoittelusta:

  1. Kertamaksu: 15 euroa/tunti
  2. 10 kerran kortti: 130 euroa
  3. Kuukausikortti (rajaton käyttö): 75 euroa

Sijainti ja yhteystiedot

Kuntokeskus sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki. Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät keskuksen verkkosivuilta.

Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry:n kotisivu

Erityispalvelut

Lisäksi kuntokeskus tarjoaa erityispalveluita, kuten yksityistunteja ja pienryhmävalmennusta. Nämä palvelut ovat erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka kaipaavat henkilökohtaisempaa ohjausta tai haluavat syventää joogaharjoitustaan.

Yhteisö ja tapahtumat

Joogayhdistys järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja työpajoja, jotka keskittyvät joogan eri aspekteihin ja tarjoavat mahdollisuuden syventää omaa harjoitusta sekä tavata muita joogan harrastajia.

Kuntokeskus on sitoutunut tarjoamaan turvallisen ja inspiroivan ympäristön kaikille joogan harrastajille. Tervetuloa mukaan tutustumaan joogan maailmaan!

hero-image-3