Rovaniemen Jooga Ry | jäsenmaksu 55€/kk | Rovaniemi

Kertamaksu? 12€
Kuukausihinta? 55€
Arvostelut 5/5 - 2 arvostelua
Osoite Varastotie 2, Rovaniemi
Puhelinnumero N/A
www http://www.rovaniemenjooga.net/

Rovaniemen Jooga Ry on suosittu kuntokeskus, joka sijaitsee Rovaniemen sydämessä. Keskus tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogan harrastajille. Kuntokeskuksen tavoitteena on edistää hyvinvointia ja terveyttä joogan avulla.

Palvelut

Rovaniemen Jooga Ry tarjoaa laajan valikoiman joogatunteja, jotka sopivat eri tasoisille ja ikäisille harjoittajille. Tarjolla on esimerkiksi aloittelijoiden jooga, vinyasa flow, yin jooga ja raskaana olevien jooga. Lisäksi keskus järjestää säännöllisesti työpajoja ja erikoiskursseja, jotka syventävät joogaosaamista ja tukevat henkistä kasvua.

Hinnat

Kuntokeskuksen jäsenyysmahdollisuudet ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyysvaihtoehtoja:

  • Kuukausikortti: 55 euroa – rajaton pääsy kaikille tunneille kuukauden ajan.
  • 10 kerran kortti: 100 euroa – kymmenen valinnaista tuntia, voimassa kuusi kuukautta.
  • Kertamaksu: 12 euroa – yksi joogatunti.

Lisäksi Rovaniemen Jooga Ry tarjoaa alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille.

Sijainti ja yhteystiedot

Kuntokeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Rovaniemellä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Käytössä on myös ilmainen pysäköinti asiakkaille.

Lisätietoja

Lisätietoja Rovaniemen Jooga Ryn palveluista, aikatauluista ja erikoistapahtumista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntokeskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Rovaniemen Jooga Ry:n viralliset verkkosivut

Kuntokeskus toivottaa kaikki tervetulleiksi kokemaan joogan hyödyt ja yhteisön voiman!

hero-image-3