Lohjan Boxing Club ry | jäsenmaksu 50€/kk | Lohja

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.5/5 - 6 arvostelua
Osoite Rantapuisto 45, Lohja
Puhelinnumero N/A
www http://www.lohjanboxingclub.net/

Lohjan Boxing Club ry on monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa erinomaiset puitteet niin nyrkkeilyn harrastajille kuin muillekin kuntoilijoille. Sali sijaitsee Lohjalla ja on tunnettu laadukkaista palveluistaan sekä yhteisöllisestä ilmapiiristään. Tässä artikkelissa esittelemme Lohjan Boxing Club ry:n palvelut ja hinnat.

Palvelut

Lohjan Boxing Club ry tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat eri tasoisille kuntoilijoille. Seuraavassa on listattu tärkeimmät palvelut:

  • Nyrkkeilyharjoitukset: Ohjatut nyrkkeilyharjoitukset, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin nyrkkeilijöille.
  • Kuntosali: Monipuolisesti varusteltu kuntosali, jossa on laitteita sekä voimaharjoitteluun että aerobiseen treeniin.
  • Ryhmäliikuntatunnit: Erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten kuntonyrkkeilyä, kehonhuoltoa ja HIIT-treenejä.
  • Personal training: Yksilöllistä valmennusta ja treeniohjelmia henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

Hinnat

Lohjan Boxing Club ry:n hinnat ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat hyvän vastineen rahalle. Seuraavassa on esitelty eri palveluiden hinnat:

  1. Jäsenyys: 50 € / kuukausi
  2. Kertakäynti: 10 € / kerta
  3. 10 kerran kortti: 90 €
  4. Personal training: 60 € / tunti

Lisätietoja ja ajankohtaiset tarjoukset löydät Lohjan Boxing Club ry:n virallisilta verkkosivuilta. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa ja hinnastoonsa tästä linkistä.

Lohjan Boxing Club ry on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja oppia nyrkkeilyn saloja. Ystävällinen henkilökunta ja monipuoliset palvelut takaavat, että jokainen löytää itselleen sopivan tavan treenata ja nauttia liikunnasta.

hero-image-3