Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy | jäsenmaksu 50€/kk | Iisalmi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.6/5 - 308 arvostelua
Osoite Untamonkatu 8, Iisalmi
Puhelinnumero +358 45 2465012
www http://www.keilajaliikuntakeskusliike.fi/

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman liikuntapalveluita. Keskus sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sen tilat ovat modernit ja hyvin varustellut. Liike Oy:ssä voit harrastaa monenlaista liikuntaa, kuten kuntosaliharjoittelua, ryhmäliikuntaa ja keilailua. Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin keskuksen palvelut ja hinnat.

Kuntosali

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy:n kuntosali on varustettu uusimmilla laitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin treenaajille. Kuntosalilla on laaja valikoima vapaita painoja, kardiolaitteita ja erilaisia voimaharjoittelulaitteita. Lisäksi salilla on tilaa venyttelylle ja kehonhuollolle.

Ryhmäliikunta

Keskus tarjoaa monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille liikkujille. Tunneilla voit harrastaa esimerkiksi joogaa, pilatesta, spinningiä ja erilaisia tanssitunteja. Ryhmäliikunta on loistava tapa pitää kuntoa yllä ja nauttia liikunnasta hyvässä seurassa.

Keilailu

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy:ssä on myös moderni keilahalli, jossa voit viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Keilahalli tarjoaa erinomaiset puitteet niin rentoon keilailuun kuin kilpailuihinkin. Hallissa on myös mahdollisuus järjestää syntymäpäiväjuhlia ja muita tapahtumia.

Hinnat

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy:n hinnat ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat hyvän vastineen rahalle. Alla on esitelty keskuksen palveluiden hinnat:

  • Kuntosalijäsenyys: 50 €/kk
  • Kertakäynti kuntosalille: 10 €
  • Ryhmäliikuntatunnit: 12 €/tunti
  • Keilailu: 20 €/tunti/rata
  • Keilailu (opiskelijat ja eläkeläiset): 15 €/tunti/rata

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot palveluista löydät keskuksen verkkosivuilta: Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy.

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliseen liikuntaan ja hyvinvointiin. Olitpa sitten kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, ryhmäliikunnasta tai keilailusta, löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon tästä monipuolisesta keskuksesta. Tervetuloa tutustumaan ja liikkumaan!

Keila- ja Liikuntakeskus Liike Oy | jäsenmaksu 50€/kk