Hyvinkään motocrossrata, HyMK, Vauhtipuisto | jäsenmaksu 60€/kk | Hyvinkää

Kertamaksu? 20€
Kuukausihinta? 60€
Arvostelut 4.4/5 - 9 arvostelua
Osoite Hausjärvi
Puhelinnumero +358 40 7556087
www http://www.hyvinkaanmoottorikerho.fi/

Hyvinkään motocrossrata, joka tunnetaan myös nimellä HyMK Vauhtipuisto, on suosittu kohde motocross-harrastajien keskuudessa. Tämä rata tarjoaa erinomaiset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ajajille. Hyvinkään motocrossrata sijaitsee Hyvinkäällä, ja se on tunnettu monipuolisista ja hyvin hoidetuista radoistaan.

Radan ominaisuudet

Hyvinkään motocrossrata tarjoaa useita erilaisia ratoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten ajajien tarpeita. Ratojen kunnossapito on ensiluokkaista, ja ne tarjoavat haasteita sekä aloittelijoille että kokeneille ajajille. Ratojen pituudet ja vaikeustasot vaihtelevat, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Hinnat

Hyvinkään motocrossradan hinnat ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat hyvän vastineen rahalle. Alla on esitetty hinnasto:

  • Kertamaksu: 20 €
  • Kuukausikortti: 60 €
  • Vuosikortti: 500 €

Palvelut

Hyvinkään motocrossrata tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka tekevät ajokokemuksesta miellyttävän ja turvallisen. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  1. Hyvin varusteltu huoltoalue
  2. Pesupaikat ajoneuvoille
  3. Kahvila ja oleskelutilat
  4. Ensiluokkainen turvallisuus ja ensiapu

Yhteystiedot

Lisätietoja Hyvinkään motocrossradasta ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan saadaksesi lisätietoja tai varataksesi ajan.

Viralliset verkkosivut: Hyvinkään motocrossrata

Hyvinkään motocrossrata on erinomainen valinta kaikille motocross-harrastajille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista ajopaikkaa. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ajaja, HyMK Vauhtipuisto tarjoaa sinulle unohtumattomia ajokokemuksia.

Hyvinkään motocrossrata