PilatesLiike Hanna Kanerva | jäsenmaksu 120€/kk | Hämeenlinna

Kertamaksu? 20€
Kuukausihinta? 120€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Hämeentie 11, Hämeenlinna
Puhelinnumero +358 40 8223289
www http://www.hannakanerva.fi/

Haluatko parantaa kehonhallintaasi, vahvistaa lihaksiasi ja lisätä liikkuvuuttasi? PilatesLiike Hanna Kanerva tarjoaa monipuolisia pilates-tunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Tämä kuntosali on erikoistunut pilatekseen ja tarjoaa asiakkailleen laadukasta ohjausta ja yksilöllistä huomiota.

Palvelut

PilatesLiike Hanna Kanerva tarjoaa laajan valikoiman pilates-tunteja, jotka on suunniteltu parantamaan kehonhallintaa, vahvistamaan lihaksia ja lisäämään liikkuvuutta. Tunnit pidetään pienryhmissä, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen ja turvallisen harjoittelun. Tarjolla on myös yksityistunteja, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hinnat

  • Yksittäinen tunti: 20€
  • 10 kerran kortti: 180€
  • Kuukausikortti (rajaton): 120€
  • Yksityistunti: 60€

Sijainti ja yhteystiedot

PilatesLiike Hanna Kanerva sijaitsee keskeisellä paikalla, jonne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Tarkemmat yhteystiedot ja sijainti löytyvät heidän verkkosivuiltaan.

Lisätietoja

Lisätietoja PilatesLiike Hanna Kanervan palveluista, aikatauluista ja tarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisätietoja löydät täältä.

hero-image-3