EasyFit | jäsenmaksu 29,90€/kk | Siilinjärvi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 29,90€
Arvostelut 4.1/5 - 25 arvostelua
Osoite Kuiluntie 10, Siilinjärvi
Puhelinnumero +358 50 4407964
www http://www.easyfit.fi/siilinjarvi/

EasyFit on suosittu kuntosaliketju, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. EasyFit-kuntosalit ovat tunnettuja laadukkaista laitteistaan, monipuolisista ryhmäliikuntatunneistaan ja asiantuntevasta henkilökunnastaan. Tässä artikkelissa käymme läpi EasyFitin tarjoamia palveluita, hintoja ja muita tärkeitä tietoja.

Palvelut

EasyFit tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten kuntoilijoiden tarpeisiin. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Kuntosalilaitteet: EasyFitin kuntosalit ovat varustettu moderneilla ja monipuolisilla laitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin treenaajille.
  • Ryhmäliikuntatunnit: EasyFit tarjoaa laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, kuten jooga, pilates, spinning, Zumba ja HIIT. Tunnit ovat suunniteltu eri tasoisille kuntoilijoille.
  • Personal training: EasyFitin ammattitaitoiset personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset kuntoilutavoitteesi räätälöityjen harjoitusohjelmien avulla.
  • Sauna ja hyvinvointipalvelut: Monilla EasyFit-kuntosaleilla on myös sauna, jossa voit rentoutua treenin jälkeen. Lisäksi tarjolla on erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa.

Hinnat

EasyFitin hinnat vaihtelevat hieman paikkakunnittain ja jäsenyyden tyypin mukaan. Tässä on esimerkki hinnoittelusta:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 € / kuukausi
  2. Vuoden jäsenyys: 299 € / vuosi (säästä 60 €)
  3. Kertakäynti: 10 €
  4. Personal training: Alkaen 50 € / tunti

Lisätietoja

Jos haluat lisätietoja EasyFitin palveluista, hinnoista tai lähimmän kuntosalin sijainnista, voit vierailla heidän virallisilla verkkosivuillaan tästä linkistä.

EasyFit on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja laadukasta kuntosalia. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija, EasyFit tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat puitteet ja palvelut, jotta voit saavuttaa kuntoilutavoitteesi.

EasyFit | jäsenmaksu 29